Početna • Načini plaćanja

Načini plaćanja

1. UVJETI PLAĆANJA

Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem menija i popunjavanjem elektronskog formulara. Kupac može naručiti i kupiti proizvod kao registrirani ili neregistrirani korisnik. Proizvod se smatra naručenim kada kupac prođe cijeli postupak narudžbe.

2. NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na sljedeće načine:

Općom uplatom, odnosno bankovnom transakcijom
Pouzećem kurirskoj službi
Kartičnim plaćanjem
Keks Pay
U slučaju plaćanja općom uplatom uplatu je potrebno izvršiti najkasnije u roku naznačenom u e-mail poruci kojom se potvrđuje da je ugovor sklopljen.

Uplatu možete izvršiti u najbližoj banci ili internet bankarstvom na naš račun u ERSTE banci.

HR3824020061100998426
Primatelj:

PLANTAGANA j.d.o.o.
Bukovačka cesta 23
23210 Biograd na Moru
OIB: 03415458963
U pozivu na broj odobrenja molimo unesite broj web narudžbe

U slučaju da Kupac želi platiti gotovinom, potrebno je odabrati plaćanje pouzećem. U tom slučaju dobro je imati pripremljen točan iznos kako bi primopredaja bila brža. U slučaju plaćanja kartičnim putem naplata se odvija putem Monri sustava za kartično plaćanje. Plaćanje na rate nije moguće.

3. PODRŽANE KARTICE

U slučaju odabira kartičnog plaćanja, putem Monri sustava za kartično plaćanje, naručene proizvode moguće je platiti pomoću sljedećih kartica:

Visa
Mastercard® jednokratno
Maestro®
Discover
Plaćanje je moguće obaviti neovisno o banci u kojoj je kartica izdana.

Plaćanje na rate nije moguće.

4. IZJAVA O SIGURNOSTI PLAĆANJA

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite Monri – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

Monri osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u Monri platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima Monri sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. Monri zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Monri Payments sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost Monri sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

MasterCard SecureCode
Verified by Visa

Posjeti trgovinu Kontaktiraj nas